About my weddingday

Hoii allemaal, Leuk dat jullie weer op mijn blog kijken! Vandaag it’s all about the wedding! Ik ga jullie vertellen wanneer, waar etc we trouwen en nog wat leuke dingen!
Veel plezier!
weddingsss.jpg

Zoals jullie vast al eerder ergens hebben gelezen ga ik trouwen op 9 september met Thijs! Dit jaar zijn wij 6 jaar samen. Wij gaan trouwen bij een strandpaviljoen waar Thijs vroeger altijd heeft gewerkt. We wilde sowieso graag aan de kust omdat wij als we een vrije dag hebben hier ook vaak onze tijd doorbrengen.
En het is natuurlijk gewoon een super gave locatie.
We hebben ook besloten om het trouwen ook echt op het strand te doen. Onder zo’n prieeltje! Dat vind ik echt gaaf. Dus fingers crossed voor mooi weer die dag!
Mijn jurk heb ik gehaald bij Weddings in Rotterdam. Zeker een aanrader. Super goed personeel, heel vriendelijk en vooral erg behulpzaam. Ik had wat kleine twijfels bij bepaalde dingen en door hun heb ik nu een duidelijk besluit waar ik achter sta. Dus ik ben enorm positief over deze bruidswinkel. Alle vriendinnen hebben een bepaald beeld bij mijn jurk maar ik hou mijn mond dicht haha.
Mijn sieraden voor deze dag heb ik ook voor een deel bij Weddings gehaald.
Afgelopen vrijdag is mijn jurk helemaal ingemaakt op mijn maat. Deze kan ik 29 augustus ophalen en meenemen naar huis. Spannend hoor zo’n twee weken voor de bruiloft.
Mijn schoenen via bijenkorf en ik ga het merk ook nog niet verklappen! Uiteraard komt er na de bruiloft een groot artikel online over deze dag.
Mijn tasje heb ik bij bijoux brigitte gehaald. Daar zag ik er één en die was gewoon perfect dus die heb ik meegenomen!
Lingerie heb ik besteld op http://www.sayyestothedress.nl hier staan ook echt hele gave dingen op.
Ik ben ongeveer op de helft van mijn checklist. Vanmiddag ga ik samen met Thijs het menu bespreken bij het paviljoen en als we nog tijd hebben lopen we nog even binnen bij de juwelier voor ringen.
We hebben ongeveer 130 personen op het feest waaronder +/- 30 daggasten.
Ik heb er enorm veel zin in en heb ook de app gedownload: dreamdays zodat ik precies kan zien hoeveel dagen het nog is. Vandaag nog 109 dagen. Spannendddd!
Onze kaarten zijn sinds vorige week ook in de maak. We hebben al een proefversie gezien via de email maar wil hem in het echt ook nog even zien natuurlijk. Als dit ons aanstaat kunnen we deze ook gelijk bestellen.
Langzaam aan komt het toch wel erg dichtbij en word de checklist steeds korter. Ook de zenuwen beginnen langzaam wat op te spelen. Gelukkig is het nog gezonde spanning.
Ik hoop dat julli dit leuk vonden. Woensdag zal ik wat dingen vertellen over mijn honeymoon naar de droombestemming BALI!! Hopelijk tot dan.
Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s