About my home

Sinds mei wonen Thijs en ik in ons nieuwe huisje. Dit huis zit naast de zaak die wij hebben. Ideaal dus. Eerst woonden wij boven de zaak maar dat was dus eigenlijk midden in het hotel en na 3 jaar daar gewoond te hebben hadden we het wel een beetje gehad en waren we toe aan een eigen privé plek.


Het huis waar we nu wonen was eerst onderverdeeld in verschillende kamers beneden en boven was een gezamenlijke woonkamer en keuken. Dit huis werd verhuurd als hotel. Wij hebben bijna alles gesloopt en ervoor gekozen het weer een woonhuis te maken. Dus de woonkamer en keuken weer gewoon beneden en boven 2 slaapkamers en een badkamer. Wij hebben alle muren laten stuken en deze netjes afgewerkt met witte verf. Het huis heeft hierdoor een Ibiza sfeer en daar worden wij elke keer weer super blij van zodra we binnen komen. We hebben alles aangekleed met blauwe en houten accessoires, wat een beetje ‘de Beach look’ creëert. Veel hebben we via RIVERDALE besteld en bij de bekendere winkels zoals XENOS en CASA kun je ook veel leuke accessoires vinden voor je huis. Met onze buffetkast ben ik super blij! Deze hebben wij in een tweedehands zaak gekocht bij ons in de buurt. Boven hebben wij één enorme slaapkamer waar we eigenlijk ook een grote garderobe hebben en onze heerlijke boxspring. Dan nog een andere kamer. Ook vrij groot, en hier willen wij een logeerkamer van maken. Op dit moment staat hij vol met troep van de verbouwing. Op deze kamer hangen de rolluiken ook helemaal scheef en zijn de touwen afgebroken. Tijd voor nieuwe dus! We hebben in onze slaapkamer en badkamer al raamverduistering van VELUX. Ik heb gekeken op de website en hier staan super mooie dingen op. Ik twijfel nu om beneden en op de slaapkamer ook andere rolluiken te steken of andere mooie raamdecoratie. Via de website kun je veel wooninspiratie opdoen dus zoals jullie horen zijn we nog lang niet uit geklust! Zodra ons huis helemaal af is krijgen jullie een hometour te zien!

Hopelijk vonden jullie het weer een leuk artikel en tot de volgende keer!

Liefs xo Yentl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s