Rituals calming bed & body mist

Vandaag weer een review online van één van de dingen die ik bijna altijd in mijn huis gebruik. Ik ben super blij met ons nieuwe huisje en vind het dan ook belangrijk dat het er lekker fris ruikt. Lees hieronder verder hoe ik dit oplos.

rituals.jpg

De rituals calming bed & body mist kreeg ik bij een pakket van rituals die ik voor mijn verjaardag had gekregen.
Ik had nog nooit zoiets gebruikt en was er benieuwd naar. Allereerst gebruikte ik het op onze slaapkamer. Als we uit bed gaan zetten we altijd de ramen lekker op voor frisse lucht en toen heb ik wat van deze ‘spray’ op de lakens en kussen gespoten.
Als je dan s’avonds in bed kruipt is het heerlijk fris!
Nu gebruik ik hem ook in onze ‘garderobe’ waar onze schoenen en jassen liggen en in de woonkamer. Je moet er niet teveel van sprayen want dan kan het wat overheersen maar de geur blijft goed hangen en dus heb je altijd een heerlijk frisse lucht in huis.
Zelf heb ik de groene variant. De Yin, organic white lotus & Yi Yi Ren geur. Helaas is deze (volgens mij) uit het assortiment.
Hij is ook te gebruiken als body mist wat inhoud dat je even een frisse oppepper krijgt als je deze bijvoorbeeld in het gelaat sprayt. Ik neem hem meestal mee naar het strand omdat ik dan vaak geen parfum gebruik.
Je kunt de interieurparfums bestellen via de website van rituals of in één van hun winkels.
Hij kost €16,50 en je kunt er prima lang mee doen!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s