De vier favoriete plekjes in mijn huis

Hey allemaal, Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog!
Vandaag vertel ik jullie mijn vier favoriete plekjes in huis.
Ik ben nog niet zo lang geleden verhuisd en het leek me dus leuk om met dit onderwerp een artikel te schrijven.
Enjoy reading! Liefs xo Yentl

img_7678

 

#1 Onze buffetkast! Hier ben ik zóó blij mee! We wilden er heel graag een omdat we vonden dat het bij ons interieur paste alleen zijn ze enorm duur om aan te schaffen vind ik.
Toen zagen we op een tweede hands zaak dat deze kast te koop stond voor €90. Hij was toen nog bruin. We hebben een afspraak gemaakt en zijn gaan kijken. Er zitten wat kleine barstjes etc. in maar dat vonden wij juist wel gaaf en maakte de beachlook af. We hebben hem gelijk meegenomen en uiteindelijk wit geverfd. Op dit moment staan er nog kaartjes in van onze verjaardagen. Dit is zeker één van de plekjes in huis waar ik heel blij mee ben!

#2
Mijn wijnkoelkast! Deze heb ik gekregen van Thijs voor mijn verjaardag. Ik wilde er super graag een hebben dus was heel blij toen ik deze kreeg.
Dit hoekje in huis maakt me vrolijk. De plant vind ik er leuk bij staan en het ‘karretje’ wat er naast staat is van IKEA. Deze hadden we al eerder en vond ik leuk bij onze keuken passen. Nummer twee van favoriete plekjes dus!


#3
Mijn tafel van IKEA. Deze wilde ik al heel lang hebben. Zag hem voor het eerst bij een vriendin en toen ben ik een aantal keer bij IKEA geweest maar hij paste helaas niet bij ons vorige interieur. Toen we gingen verhuizen ben ik er gelijk om gereden! Vind hem super leuk en ideaal dat je hem per seizoen kan veranderen qua ‘inrichting’. Op dit moment is het wat beachy ingericht.


#4
Dit hoekje vind ik gezellig en zeker s’avonds als ik de lichtballetjes en kaars aan kan doen.
Ons huis is op dit moment ingericht met blauwe kleuren. Ook dit plantje van IKEA vind ik er knus bij staan.
Wat ik ook leuk vind is de verschillende hoogtes in ons huis zodat het een echt strandhuisje lijkt.

Binnekort komt er een hometour online! Nog even geduld hebben! xx 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s