Review Balibody tanning oil

Vandaag een review online over een product doe ik nog maar één keer heb getest.
Ik wilde dit product super graag hebben en ik vertel jullie graag mijn ervaring hiermee.

img_9395


Ik weet niet of jullie bekend zijn met dit product maar het is een tanning oil die ervoor zorgt dat je een prachtige bronzen huid krijgt. Ik ken dit product zelf via Instagram waar ze een prachtig account hebben en hun producten goed verkopen door middel van mooie (brons gebruinde) vrouwen samen met hun product te fotograferen. Tijd om eens te proberen vond ik.

Aangezien Thijs en ik in September naar Bali gaan vond ik de naam Balibody wel leuk en besloot het te bestellen. Mijn vriendin is ook gek van dit merk dus ook voor haar heb ik er een besteld. Aangezien het vanuit Australië moet komen was het binnen 2 weken binnen.
Netjes verpakt zodat het niet kapot kon gaan.

Ik vind het er super leuk uitzien (ook weer een pluspunt). En heb het deze week meegenomen naar het strand.Ik smeer me sowieso altijd in met factor30 maar wilde daaroverheen toch mijn balibody proberen. (Let op! In de meeste tanning oils van balibody zit geen tot maar 6 SPF. Erg beschermend is het dus absoluut niet)Zelf bruin ik vrij snel en ik lig regelmatig in het zonnetje maar toen ik na een uurtje zonnen met balibody op stond was ik he-le-maal verbrand! Ik ben dus bang dat dit product puur is als je al dagen in de zon bent geweest of als he een dagje bewolkt is.

Ik zal hem voorlopig in ieder geval even ik de kast laten staan.
Ik keur het product nog niet af want waarschijnlijk heb ik hem te snel gebruikt.
(eerste stranddag sinds 2maanden)

To be continued dus!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s