3 things on my wishlist

Ik heb een aantal dingen die op mijn wish list staan om aan te schaffen in de toekomst.
Hieronder staan drie dingen uit mijn wish list. 

Iedereen heeft wel een wish list. Bij de meeste staan er dingen op die iedereen wel wilt. Zoals bijvoorbeeld een groot huis, dure auto etc.Mijn wish list bestaat uit dingen die ik graag wil hebben en waar ik voor spaar.

#1 een Chanel tas. Deze wil ik zo ontzettend graag maar ze zijn echt ontiegelijk duur dat ik nog steeds twijfel of ik dat geld ervoor over heb. Misschien ooit in een flinke sale en met wat cadeaubonnen (jaja dream on) Een Louis vuitton zou ik ook tevreden mee zijn.

Foto’s van http://www.chanel.com

#2 Celine zonnebril. Ik heb helaas een klein hoofd waardoor dit soort brillen mij niet super goed staan. Ik heb er al een paar op gehad en blijf ze geweldig vinden. Als een Celine bril geen optie is wil ik wel erg graag een duurdere bril want ik merk dat ik toch snel last heb van de zon bij een dagje strand of tijdens het autorijden.

Foto’s van http://www.celine.com

#3 Een goede camera. Ik hou enorm van fotograferen en video’s maken en wil misschien in de toekomst ook wel video’s opnemen voor mijn blog. Hier heb ik uiteraard een goede camera voor nodig. Ik ben al een tijdje op zoek en hoop dat ik er voor Bali eentje kan vinden zodat ik van die prachtige natuur daar foto’s kan maken. Wie weet kan ik deze wel doorstrepen binnenkort!

Foto’s van http://www.marktplaats.nl

Liefs xo Yentl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s