Friday favorite

Hoi hoi, 
Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog! Vandaag een friday favorite. Mijn lip therapy van vaseline. Hieronder vertel ik waarom dit mijn favoriet is!

img_0123

Ik heb zelf brij gevoelige lippen en ik krijg snel een koortslip (helaas!) Ik kan dus weinig verdragen zoals lippenstift. Vooral in de zomer heb ik hier veel last van. Dit in verband met de zon en wat meer stress dan normaal omdat het dan hoogseizoen is dus vrij druk in de zaak.

Sinds een jaar gebruik ik de vaseline lip therapy. Dit voelt goed en hier zit weinig toegevoegde ingrediënten in dus ik kan er goed tegen.
Ikzelf heb de rode en groene variant. De rode is de rosy lips en de groene de aloe. De rode geeft een wat rode gloed op de lippen.De groene variant vind ik zelf fijner. Deze geeft een glimmende gloed. Heel mooi!

Deze lip therapy verzacht en hersteld de lippen.De vaseline houd vocht vast zodat de lippen goed gehydrateerd blijven.Wat ik een pluspunt vind is dat het niet plakt. Dit vind ik super irritant zoals bijvoorbeeld de meeste lipgloss.Ik gebruik ze het gehele jaar door want ook in de winter beschermt het goed.

Hopelijk vonden jullie het een handig en leuk artikel! 

De vaseline lip therapy is te koop bij verschillende drogisterijen vanaf €1,50 

Liefs xo Yentl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s