Chanel mascara

Hoi hoi lieve mensen!

Vandaag weer een review artikel. Ik vind het super leuk om dingen te testen/proberen en dan met jullie te delen of het me ‘bevalt’. Vandaag een review over de chanel mascara. Lees hieronder snel verder als je benieuwd bent wat ik ervan vind!

img_0357

Ik heb sinds een paar weken de chanel le volume ultra noir mascara. Ik wilde graag een duurdere mascara hebben omdat ik het idee had dat deze dus ook vaak beter zijn. Normaal gebruik ik verschillende merken. Ik zit bij mascara niet echt vast aan 1 lijn en ben nog steeds op zoek naar mijn favoriete.

Het uiterlijk van deze mascara is enorm simpel en toch chique. Hij is geheel in het zwart met alleen het merk CHANEL erop en aan de bovenkant van de ‘dop’ het chanel teken. Aan de onderkant is te zien welke je hebt. In dit geval de ulta volume.

Ik merkte dat deze mascara fijn aanbracht. Mijn wimpers werder een stuk langer en krulde netjes. Ook geen klontjes te zien en hij droogt vrij snel wat ik ook een pluspunt vind. Helaas merkte ik wel snel dat hij af gaf waardoor ik na een half uur echt zwarte vlekken onder me ogen had van de mascara. Één keer wrijven en dat was weg maar dat irriteert me wel. Als ik een wimperkruller gebruik is dit een stuk minder.

Ik ben dus zeker wel tevreden met deze mascara maar het is helaas geen favoriet dus mijn zoektocht naar de perfecte mascara gaat gewoon door!

Hopelijk vonden jullie dit een leuk artikel om te lezen! See you again on sunday!

Liefs xo Yentl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s