Terugblikken op 2016

Hi lieverds.

Ten eerste nog een gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst!
Een nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe kansen en doelen!

Toch wil ik even terug blikken naar mijn 2016. Wat mijn hoogtepunten waren dit jaar. En dat waren er redelijk wat! Enjoy reading! Liefs xo Yentl

– Ons nieuwe huis! 

Wij runnen een café, restaurant en hotel. Naast ons bedrijfspand hadden wij ook nog een huisje die wij verhuurden als hotel. Deze hebben wij eind vorig jaar (dec 2015) verbouwd. In mei 2016 was dit huisje af en sindsdien wonen wij er ook. In één woord: GEWELDIG

Wij woonden altijd boven onze zaak (3jr) en in het begin was dit ideaal maar je merkte toch wel dat we weinig privacy hadden (woonden eigenlijk gewoon in het hotel met dus nog andere hotelgasten)

Wij hadden wel onze eigen badkamer maar bijvoorbeeld geen keuken en dan gingen we gelijk weer helemaal naar beneden (restaurant) om eten te maken. Dit betekende dus wel dat wij ELKE dag op de zaak waren. Na 3jaar brak dat op en daarom hebben wij de keuze gemaakt om het huisje (wat dus ook van ons is) om te bouwen tot woonhuis.

Binnenkort een hometour online op mijn blog!


– Onze droombruiloft

Hier ga ik weinig over vertellen want hier heb ik al een artikel over geschreven op mijn blog. (Deze vind je onder de categorie; persoonlijk). Uiteraard deel ik nog wel wat foto’s van deze perfecte dag!

– Bij een bruiloft hoort natuurlijk een honeymoon. 

Deze hebben wij in Bali gevierd! Ook hier heb ik een apart artikel over geschreven. (3 stuks zelfs!) Deze vind je onder de categorie TRAVEL. Hieronder nog een kleine greep uit de foto reeks!


– Onze eerste kerst in ons nieuwe huisje

Dit vind ik echt een happines momentje. Hier word ik zo vrolijk en dankbaar van! Heerlijk om onze kerstboom te zetten. Helaas hebben we het ontzettend druk maar in Januari zijn wij gelukkig 5 daagjes vrij om even op adem te komen. Ik laat de kerstboom dit jaar dus ietsje langer staan om er lekker van te genieten samen!

Een gedachte over “Terugblikken op 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s