15 weken๐Ÿ’–๐Ÿ’™


Hey guys,

15 weekjes alweer! Eindelijk gaat de tijd wat sneller. Die eerste weken kropen voorbij voor mijn gevoel. Ik heb weinig last van kwaaltjes. Op dit moment last van bandenpijn en maak me toch vaak nog druk om dat kleintje in mijn buik. Maar ik denk dat alles mama’s of mommys to be dit vast wel herkennen. 

Ik ga proberen er lekker van te genieten en ben elke dag nog zo dankbaar en blij dat we dit mee mogen maken. Nu ik me weer wat fitter begin te voelen zal ik ook weer meer artikels gaan plaatsen op mijn blog! (Zin in!!!) Zijn er nog onderwerpen die jullie willen terug zien op mijn site? Let me know!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s