Week 16 en 17 πŸ’–πŸ’™

Hi guys,

Week 18 alweer!

Week 16 is goed verlopen. Ik heb het gevoel dat ik af en toe wat kriebeltjes in mijn buik voel die ik niet herken van mijn darmen. Maar of het echt ons kindje is weet ik niet.

Kwaaltjes zijn gelukkig een stuk minder! Wel heb ik in week 17 wat meer krampjes en een gevoelige onderbuik. Bandenpijn i guess??

Vandaag was onze geslachtsbepaling/pretecho. Zo bijzonder om je kleintje weer te zien. Alles zag er goed uit! Beentjes, armpjes, maagje, neusje. Echt geweldig! A.s. Zondag houden wij een gender reveal party dus ook wij weten nog niet wat het gaat worden. Heel spannend dus!


*Ons lieve kindje!! 

Alles verloopt goed en ik merk dat ik er nu eindelijk van kan genieten. Nog even tot zondag wachten en dan SHOPPEN!!!!! De volgende update zal rond de 20 weken worden. Uiteraard deel ik het geslacht volgende week al met jullie! ❀️


*De envelop met de geslachtsbepaling

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s