Bijna 40 weken zwanger!

Hi guysss,

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik dit nu nog zou schrijven. Maar wauw! Ik ben gewoon bijna 40 weken zwanger!

Eigenlijk gaat alles ook helemaal prima! Alhoewel ik de laatste weekjes wel flink last heb van de welbekendevoor-weeën‘. Deze voelen aan als krampen (althans zo ervaar ik ze) waarbij je elke keer denkt: yesss daar gaan we. En dan zakken ze weer weg.. Super irritant dus!

Verder merk ik dat mijn heerlijke bolle buik nu toch echt officieel in de weg zit. Slapen gaat niet meer lekker. Lopen is letterlijk waggelen geworden en zo pas ik ook nog maar 1 zwangerschapslegging en 1 zwangerschapspanty. De rest zit of niet lekker of te strak of past gewoon echt niet meer over die gigantische buik.

Ik moet toegeven dat ik al best wat dingen heb geprobeerd om de weeën op te wekken. Hieronder dus een paar dingen die niet hebben gewerkt!!

Tonic drinken (ja liters!)

– Heel veel wandelen/bewegen (liefst ook omhoog, denk aan traplopen of bergje op)

– Voetreflex behandeling (hier schrijf ik nog een ander artikel over op mijn blog)

– Fietsen (over drempels)

– Zoveel mogelijk op de linkerzij liggen

Achhh, we bekijken het allemaal positief. Zo kan ik nog wat langer genieten van het wondertje dat beweegt in mijn buik. En het idee dat het niet langer meer dan 2 weekjes duurt maakt me ook wel heel blij!

We wachten in spanning af!

To be continued! Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s