Hoe gaat het met ons?

Goedemorgen!

Vandaag voor jullie een update over hoe het nu allemaal gaat met ons.

Zoals jullie misschien wel begrepen hebben is alles rondom de bevalling totaal niet gegaan zoals ik van te voren ‘gedroomd‘ had. Dit kan je natuurlijk nooit van te voren uitstippelen maar ik had het allemaal wat anders verwacht.

* Hier kom ik snel op terug in een artikel met mijn bevallingsverhaal

Sinds deze week kan ik eindelijk genieten van onze mooie, lieve zoon Jaxx. Met Jaxx zelf gaat alles super goed. Drinkt goed (zelfs een beetje veel!), slaap goed, en ontwikkeld zich ook zoals het zou moeten. Ik ben een super trotse moeder!!

Met mij gaat het sinds deze week gelukkig ook weer beter. Heb al kunnen genieten van mijn eerste wijntje sinds 9 maanden. (Keek ik héél erg naar uit!) en ben eindelijk verder weg geweest dan ons eigen dorpje. Afgelopen dinsdag heerlijk genoten op een strandpaviljoen hier in de buurt. Samen met Thijs en Jaxx.

Dus, so far so good!

Hou mijn blog in de gaten voor mijn bevallingsverhaal die snel online komt en die ik toch wel graag met jullie wil delen.

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s