After preggie struggles

Hi Girlss

Tussen de warme dagen door wilde ik toch weer wat met jullie delen. Hier word net iets te weinig over gepraat, en terecht! Want leuk is anders.. Maar vandaag deel ik met jullie de struggles ná je zwangerschap

Nieuwsgierig?

Vrouwen die klagen graag, dus laten we dat ook vooral lekker blijven doen. Zwanger zijn is heel bijzonder en ik ben super dankbaar en trots (ja daar ga ik weer) dat ik zo’n mooie zoon op de wereld heb kunnen zetten maar, nadat alles weer een beetje word zoals het was en je eindelijk je draai hebt weten te vinden komen daar toch weer wat akelige kwaaltjes om de hoek kijken.

Zoals:

– Haren die uitvallen. Dit is echt niet normaal, ik snap niet dat er nog haar op m’n hoofd staat. Ik haal plukken tegelijk eruit. Don’t worry! Hoort er allemaal bij. Doei zwangerschapscoupe. Vitamine B slikken is een goeie tip!

Ik snap niet dat er nog haar op m’n hoofd staat

– Zwangerschapsmasker. Deze is ‘gevaarlijk’.. Zeker met dit warme weer en het felle zonnetje op je lichaam. Veel vrouwen krijgen te maken met een zwangerschapsmasker. Zelf heb ik de linea nigra. (Die bruine streep op je buik). Deze zit er nu nog steeds (Jaxx is nu bijna 4 maanden) maar ik stoor me er niet echt aan. Doordat je in de zon komt krijgen veel vrouwen ook vlekken in hun gezicht of op hun lichaam. Zonnetje nog even vermijden dus én goed smeren.

– Dat vervelende kwabbetje vet wat maar niet weg wilt. Daar heeft eigenlijk elke vrouw wel last van. Net dat akelig rot kwabje vet die je met geen mogelijkheid weet weg te krijgen. Gezond eten en sporten doet wonderen. (Dit wil nog niet echt lukken helaas)

Dat vervelende kwabbetje vet wat maar niet weg wilt

– Regelmatig het gevoel hebben dat je nog zwanger bent. Oké dit klinkt gek, maar hiermee bedoel ik dat het vaak voorkomt dat je kwaaltjes voelt die je ook had tijdens je zwangerschap. Bijvoorbeeld gevoelige borsten, pijnlijke bekken, rugpijn etc. Ik heb van mijn yoga lerares geleerd dat je +/- 9 maanden nodig hebt om volledig te ontzwangeren. Erg bijzonder zo’n vrouwenlichaam!

– Zweten. Ja zweten.. Dit heeft te maken met je hormonen. Ik word regelmatig zwetend wakker. Niet fijn maar helaas weinig aan te doen..

Zweten. Ja zweten.. Dit heeft te maken met je hormonen

– Emotioneler. Ik was al een emo trutje voor ik beviel maar nu is het nog wel een tikkeltje erger. Volgens mij word dit ook niet meer minder. Thankgod for the tissues!

Dit was het alweer, viel best mee toch? Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen. Tot volgende week!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s