Tatouage Couture Matte Stain Lipstick van YSL

Hayy!

Zoals jullie weten ben ik beautylover voor Glamour. Dit houdt in dat ik verschillende producten mag reviewen. Super gaaf!

Ik heb dit al eens eerder mogen doen en toen was het voor Estée Lauder. Deze keer zijn het producten van Yves Saint Lauren. Ik vind al hun producten geweldig!! Vandaag test ik voor jullie de Tatouage Couture Matte Stain Lipstick.

Zelf ben ik mega fan van YSL. Ik vind het een heel mooi merk en ik heb er al verschillende producten van.

De Tatouage Couture Matte Stain Lipstick is een matte lipstick. Hier houd ik echt van! Hij heet zo omdat het net lijkt of je geen lipstick op hebt. Hij valt zo zacht op je lippen en plakt absoluut niet. Dat vind ik een heel groot pluspunt!

Hij is ook prachtig matte. Dus toe nu toe klopt de naam helemaal bij het product. Het enige wat ik zelf als negatief ervaar is dat hij nog lang afgeeft. Na een uur gaf ik mijn zoontje een kus en die zat dus onder de lipstick. Opzicht geen grote ramp natuurlijk maar ik was zo positief dus dit viel wel even tegen.

Hij valt zo zacht op je lippen en plakt absoluut niet

De lipstick heeft een prachtig uiterlijk. Aan het onderste gedeelte kun je gemakkelijk zien welke kleur het is. Dit geeft ook een matte uitstraling. De bovenzijde van de lipstick is mooi goud met het prachtige logo van Yves Saint Lauren erop.

Wat ik zelf ook een heel mooi detail vind is dat naast het kwastje van de lipstick ook het logo nog eens te zien is. Super!!

Conclusie: Ik vind het een super product voor een avondje stappen maar helaas niet voor overdag omdat ik het in dit geval met mijn zoontje niet ideaal vind.

Hij is te koop in de u voor +/- €39,-

Let op, hij is regelmatig afgeprijsd!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s