Review YSL mascara

Haiii!

Vandaag weer een leuke review voor jullie. Dit keer van de Volume Effet Faux Cils mascara van Yves Saint Lauren! Ik ben weg van hun producten maar over deze mascara toch een beetje kritisch!

Ik sukkel altijd enorm met het zoeken naar een goede mascara. Zelf heb ik regelmatig dat mijn make-up meer onder mijn ogen zit dan erop. (Aan het einde van de dag dan toch) Ik was dus mega enthousiast toen ik deze mooie mascara van YSL mocht proberen.

Ten eerste, het uiterlijk van het product. Wauw! Ik vind het zo geweldig hoe dit allemaal bij elkaar past en i love gold! De kleine details zoals de letters YSL die erop staan. I reallllyyyy like it. Complimenten. En dat vind ik trouwens bij alle producten van YSL. Tip top in orde qua uiterlijk.

De mascara zelf is ook echt hemels. Het borsteltje is fijn in gebruik, weinig klontjes want natuurlijk belangrijk is want je wilt niet van die spinnenpotenogen. (is dit een woord?)

Één nadeel. Deze mascara is voor zover ik merk niet waterproof. Dat vind ik wel jammer. Want na een dagje werken zit die mascara dus zoals ik aangaf, onder mijn ogen. Niet veel maar dat hoort niet. Wat ik dus doe is de mascara aanbrengen, (want hij is echt heel mooi en mijn wimpers lijken echt langer) en daarna nog met een waterproof mascara de finishing touch. En dat werkt prima. Hele dag stralende oogjes!

Dus ja, ik zou hem zeker opnieuw aanschaffen maar dan wel de waterproof variant!

Hij is bij de meeste luxe parfumeries verkrijgbaar en kost €36.67 (Let op, heel vaak afgeprijsd!)

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s