Hoe verwerk ik alles?

Lieve allemaal,

Tijd voor weer een artikel over mijn bevalling en alles daar om heen.
Vind je dit niet erg interessant? Kijk dan gerust verder op de rest van mijn blog! 🙂

Sinds ik bevallen ben, en dus mijn baarmoeder kwijt ben.. ben ik veel gaan nadenken. Uiteraard moet ik dit eerst verwerken en op dit moment zit ik nog middenin dit proces. En dat is absoluut niet altijd even makkelijk. Helemaal niet zelfs.

Ik ben een maand geleden terug geweest naar mijn verloskundige die mij tijdens en na de bevalling enorm geholpen heeft.
Zij kwam bij mij en Thijs aan het kraambed en wist ons te raken met, toen voor ons erg harde woorden maar dit heeft mij onbewust zo geholpen toen dat ik erg graag met haar wilde praten toen alles voorbij was.
Hier heb ik 5 maanden mee gewacht. En wow! Dit was misschien net iets te lang.

Heel de weg naar het ziekenhuis heb ik alleen maar gehuild tot aan het moment dat onze ‘afspraak’ voorbij was. +/- 60minuten dus.
Maar wat een opluchting. En ze wist me weer op een hele fijne manier te raken.
Ik had dit echt nodig gehad.

Nu 12 oktober had ik opnieuw een afspraak met de verloskundige.
We zijn dus een maand verder en ik voel dat ik veel sterker geworden ben.
Ik huil nog vaak genoeg en voel me nog vaak genoeg verdrietig maar dat is meer dan normaal. Dat besef ik nu. Verdriet en geluk ligt in ons leven nu zo dicht bij elkaar.
We zijn de gelukkigste ouders op aarde met knappe Jaxx maar tegelijkertijd wil ik er zo nog wel 5 hebben. En dat het nu voor je beslist word dat dit dus niet meer kan is ronduit kl*te en voelt heel oneerlijk.

Sinds twee weken heb ik contact met drie andere meiden die in hetzelfde schuitje zitten. Die een soortgelijk iets hebben meegemaakt.
Zo fijn om even wat gevoelens uit te wisselen. Eindelijk iemand die je ECHT begrijpt!

Wat mij enorm tegen zat in het begin na mijn bevalling was dat ik er helemaal niks over kon vinden online. En kom op, het is 2018 dus ALLES is online te vinden.
Dit brengt mij op het punt dat ik graag een nieuwe website wil starten naast mijn Blog. Die website is dan vooral bedoelt voor vrouwen die tijdens hun bevalling hun baarmoeder zijn verloren. Ik hoop hiermee veel vrouwen te kunnen helpen met het verwerken van deze verschrikkelijke ‘operatie’ en ook ik haal hier weer veel kracht uit wat weer helpt bij mijn verwerkingsproces.

Ik zal jullie via deze blog op de hoogte houden van mijn ‘nieuwe’ website die op dit moment alleen nog maar in mijn hoofd zit dus die voorlopig nog niet in de lucht is!
img_3507
Oke, genoeg serieus gepraat op deze mooie vrijdag!
Ga lekker genieten van de vrijdagmiddag borrel en ik wens jullie een fijn weekend allemaal!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s