Update; hoe gaat het nu en hoe ga ik om met alles?

Hi!

Ik vond het weer tijd voor een persoonlijker artikel. Ik merk dat jullie dit interessant vinden en ik kan alles heerlijk van me af typen dus een win-win situatie!

Ik krijg vaak de vraag hoe ik met alles om ga na mijn bevalling. Onze levens zijn natuurlijk compleet veranderd en we staan nu stiekem toch wel anders in het leven dan voorheen.

Allereerst kunnen Thijs en ik goed praten met elkaar. Dit is zo belangrijk! Als ik me rot voel of ik heb een k*tdag dan vertel ik dit (bijna) altijd aan hem. Dit lucht op, hij weet dan waarom ik zo chagrijnig doe en door er even over te praten voel je je vaak al stukken beter!

Ik had deze blog al voordat ik zwanger werd maar nu voelt dit ook als een uitlaatklep. Als ik behoefte heb om iets van me af te schrijven doe ik dat. Als het dan ook nog is interessant voor jullie is knal ik hem online.

Door het we are pregnant event was ik uitgenodigd om te komen shoppen op de beurs. Super tof natuurlijk maar best wel spannend. Is het wel een goed idee om te gaan? Ik dacht ik moet dit gewoon proberen. Gaat het niet dan ben ik zo weer weg. Maar het ging juist heel goed. Uiteraard best wel eens momentjes gehad dat de tranen in mijn ogen stonden maar ik was met m’n 4 beste vriendinnetjes dus die hielpen mij er prima doorheen! Zoals ik al eerder aangaf in een artikel ligt geluk en verdriet zo dicht bij elkaar nu dat het belangrijk is te genieten van wat je echt hebt! (Lekker cliché) maar bij mij werkt het. Ik zoek dus graag grenzen op van mijn verdriet. Ik had gedacht dat ik het heel moeilijk zou vinden op deze beurs maar ik heb een heerlijke dag gehad!

Zelf spreek ik een aantal meiden die een soortgelijk iets hebben meegemaakt. Dit is zo fijn! Lekker even mopperen tegen elkaar! Mensen die je begrijpen (lotgenoten) snappen vaak echt wat jij voelt. Het is dus vaak fijn om met hun in contact te komen.

Ik besef dat als wij nog een kindje willen dit niet op een natuurlijke manier kan maar dat er nog wel andere manieren zijn. En nee hier ben ik absoluut niet mee bezig maar het idee dat het eventueel wel zou kunnen geeft me wel wat rust in mijn hoofd. Ook besef ik nu dat een compleet gezin niet perse met 2 kindjes is en dit heb ik lange tijd wel zo gevoelt.

Zo, Nu heb ik het weer even heerlijk van me afgeschreven en ga ik lekker genieten van een vrije dag met m’n gezin.

Dikke kus & happy tuesday!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s