Vergeten om te genieten

Haaay,

Sinds 3jr volg ik Annic ten Duis op internet. Zowel via social media als youtube. Ik vind haar een mega krachtige vrouw. (Even volgen dus!) Sinds ik haar volg besef ik me ook dat je alles uit je leven moet halen en dat jij zelf de regie in handen hebt van dat leven.

Oké geen zweverig gedoe.. wat ik duidelijk wil maken is, en ik spreek nu even vanuit mijn standpunt, dat ik meer moet genieten.

Ik merk best wel goed dat na een lange dag of na een drukke dag ik snel moe ben. Wat logisch is want dat zijn we allemaal na een lange drukke dag en met zo’n kleintje erbij is het nog net wat vermoeider. Maar ik merk dat ik dan liever lui op de bank wil liggen.

Ik zeg het zelf zo vaak. Geniet! Want deze dagen met je gezin krijg je nooit meer terug. Jaxx groeit, word ouder.. zelf word je ook ouder. Het is zo zonde als je niet alles uit die dagen haalt.

En natuuuurlijk is iedereen wel eens chagrijnig en moe, dat is logisch maar ik betrap me eigen er best vaak op. Zelf slaap ik ook niet mega goed dus dat speelt misschien ook wel mee. Slaap is zo belangrijk! En dat schiet er tegenwoordig ook wel is tussenuit.

Ook merk ik dat als Jaxx niet in z’n hummetje is (is dat nederlands?) Dat ik daar zelf ook wat geïrriteerd van raak. Want geef toe, kind blij – mama blij. En soms kan dan mijn vrolijke bui compleet om slaan. Dat is zo frustrerend.

Goed, wat ik dus wilde delen.. 🙂 Annic ten Duis deelt in haar vlogs tips en tricks, hoe zij met bepaalde dingen om gaat en hoe haar schema met haar dochtertje eruit ziet. En ik word daar oprecht altijd zo heerlijk zen van. Naar mijn idee heb je er ook echt wat van!

Goed, dat was hem weer voor vandaag. 🙂

Fijne zondag!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s