Review; Gold peel off mask van de Action

Haaay!

Vandaag deel ik weer een budget masker tip met jullie!
Enjoy reading..

img_5068

Ik heb weer geshopt bij mijn favoriete winkel, de Action!
Een tijdje terug nam ik hier al het lipmasker mee (Klik hier voor de review) en deze keer koos ik voor een gezicht peel off mask. Dit had ik al een aantal keer voorbij zien komen bij verschillende bloggers/vloggers en ik wilde dit zelf ook eens proberen.

Voor €0,98 nam ik het masker mee en deze werd gelijk getest toen ik thuis kwam.
Pas toen zag ik dat er maar liefst 5 zakjes in zaten. (Dus 5x een masker!)
Dit had ik niet verwacht voor dit bedrag dus ik was al aangenaam verrast.

Allereerst reinigde ik mijn huid zoals ik dat altijd doe, met het michellair water van Garnier. Hierna maakte ik het zakje open.
Dit was even zoeken maar aan de zijkant zit een kleine opening waar je hem open kan maken. Ik bracht het masker eerst aan op mijn hand. De kleur is echt Goud!
Ik bracht hem aan op mijn huid. Er staat in de beschrijving dat het belangrijk is dat je hem eerst moet testen op bijvoorbeeld je hand en als je na 24 uur geen reactie hebt je hem kan gebruiken. Maar hier had ik uiteraard geen geduld voor.. (hihi)

Het masker voelt fijn aan en brengt ook makkelijk aan op de huid.
Ik liet hem 20 minuten inwerken en na die 20 minuten voelde mij huid flink trekkerig en kon ik amper praten omdat het masker zo goed was opgedroogd.
Langzaam begon ik te “pulken” aan de zijkanten van mijn gezicht en haalde het masker er zo fijnloos af. Af en toe voelde het wat gevoelig bij het verwijderen maar dat is vrij logisch met een peel off mask.
Na het masker voelde mijn huid heerlijk zacht aan! Ik bracht nog een heerlijke vette créme aan en ging toen lekker naar bed.

Eindoordeel:
Een heerlijke masker die zorgt voor een gladde, zachte huid.
Zelf zou ik deze zeker nog een keer kopen!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s