Rust in je hoofd creëeren (deel 1)

Hi!

Sinds een paar weken zit ik in een opruimdrang. (geen idee of dit een woord is trouwens). Ik merk dat ik zoveel troep in huis heb waar ik eigenlijk niks mee doe maar waar ik altijd van denk;

– dit heb ik vast nog wel eens nodig

– dit gebruik ik later nog wel eens

– dit is echt zonde om weg te gooien

Achja, jullie kennen het zelf vast ook wel? En hier ben ik dus klaar mee. Tijd om alle ‘troep‘ weg te doen! Want is het een chaos in je huis dan is het automatisch een chaos in je hoofd.

Allereerst begon ik aan de voorraadkast. Deze zal bomvol en er zat geen logica in. Alles lag door elkaar en zo werden nieuwe producten er ook maar gewoon bijgegooid. Ik bestelde 2 opbergkarretjes en wat mandjes en sorteerde zo alle spullen.

Hierna was mijn kledingkast aan de beurt, en ja ik heb echt mega veel kleding en voor mijn gevoel heb ik dan niks om aan te doen. Tijd dus om alles eens door te spitten en kleren die ik niet meer draag weg te geven. Na een avondje opruimen is ook deze weer netjes en overzichtelijk! De kleding die ik weg doe doneer ik aan de mensen die het nodig hebben.

Dit heb ik tot nu toe in één week gedaan. Tsja met een baby en een eigen zaak heb ik ietwat weinig tijd om dit soort dingen te doen maar ik deel snel met jullie hoe ik de rest van het huis order.

Liefs xo Yentl

Een gedachte over “Rust in je hoofd creëeren (deel 1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s