Fotoshoot eerste verjaardag

Heyy!

Omdat Jaxx 15 April 1 jaar word wilden wij weer een fotoshoot van ons gezin. Toen Jaxx geboren is hebben wij een Newborn shoot gedaan. Het leek me super leuk om het (enorme) verschil te zien in de foto’s.

Voor de shoot vroeg ik een vriendin die ik al zeker 20 jaar ken (dit klinkt zo oud) om de foto’s te maken. Sascha is op dit moment hobby fotografe maar zou in de toekomst best haar werk hier van willen maken. Ze doet op dit moment verschillende cursussen zodat ze elke keer weer wat beter word en meer leert over de camera.

Ik had zelf een soort van setting gemaakt waar we wat fotootjes konden schieten. Wij hebben een ‘witte’ muur in de woonkamer dus daarvoor had ik wat ballonnen en versiering gelegd.

Sascha gaf leuke, handige tips en had een leuk loopfietsje mee waar we ook een aantal foto’s op maakte. (Hier bleef Jaxx namelijk goed op zitten)

Hieronder deel ik een aantal foto’s van de shoot om jullie een idee te geven!

 

Willen jullie in contact komen met Sascha? Neem dan een kijkje op haar Instagram: @mama.van.justin

Ik ben mega dankbaar voor de prachtige foto’s. Ik vind het heel belangrijk om alle mooie herinneringen vast te leggen dus ik ben hier heel erg blij mee!

Fijne dag. Liefs xo Yentl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s