Gezonde ontbijt/lunch en tussendoortjes!

Hi!

Ik krijg regelmatig de vraag wat mijn gezonde tussendoortjes zijn. Tijd dus om ze is met jullie te delen. Alles wat ik hieronder deel kun je uitbreiden tot ontbijt/lunch!

Allereerst: De Smoothie

Ik (drink/eet?) regelmatig een smoothie. Ten eerste is het super lekker en je krijgt er snel veel fruit/groente binnen.

De smoothie hieronder is gemaakt van banaan, kiwi, magere yoghurt, Chia zaadjes en cacao nibs.

Nummer 2: De avocado

Hier kun je zoveel mee doen! Ik vind hem heerlijk onder een eitje maar deze keer at ik hem huttenkasse op een cracker. Makkelijk & lekker!

3. Voldoende drinken!

Het helpt echt. Het is goed voor je huid, goed voor je darmen, en dus ook goed om je honger te stillen. Ik vind dit kop(je) echt geweldig. Ik zorg dan voor een lekker theetje erin en dan ben ik weer even helemaal blij!

Nummer 4. Yoghurt

Ook dit kun je zo feestelijk maken als je zelf wilt. Ik koop vaak diepvries fruit en doe deze door mijn yoghurt. Ik let vaak op dat yoghurt of kwark geen suikers en weinig vetten bevatten. Hieronder at ik het met diepvries aardbeien, Chia zaad en cacao nibs.

5. Zelfgemaakt soepje

Vaak heb ik nog wat groentes over en deze gebruik ik dan om een soepje van te maken. Zonde om weg te gooien en via een soepje krijg je ook weer makkelijk je groentes binnen. Stokbroodje of cracker erbij en je hebt weer een heerlijke lunch. Het soepje hieronder maakte mijn man: Broccoli, aardappel, peper, zout, ui, knoflook, bouillon poeder en een klein beetje koksroom

6. Mijn favorietje op dit moment

Volkoren cracker, komkommer, huttenkase en serranoham. Heerlijk!

Hopelijk hebben jullie hier iets aan gehad. Ik ben helaas geen goede fotograaf dus ik hoop dat de foto’s een beetje duidelijk zijn.

Ik ben benieuwd wat jullie gezonde tussendoortjes zijn. Let me know!

Fijne dag nog! Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s