De heerlijk thee van; Tastea

Heyyyy,

Het is weer donderdag! Tijd voor een nieuw artikel. Deze keer vertel ik jullie meer over de thee van Tastea.

Ik zag de reclame al een aantal keer voorbij komen via Instagram en ik was best nieuwsgierig! Een vriendin van mij had het ook besteld en was er mega tevreden over. Tijd dus om het ook te bestellen vond ik.

De bezorgservice was snel want de volgende dag had ik het al in huis. Ik had gekozen voor de skintight. Deze staat erom bekend dat het de honger wat stilt dus dat je minder trek hebt in tussendoortjes. (De boosdoeners van de extra kilo’s in mijn geval).

Het is een vrij heftige smaak maar ik drink al jaren verschillende soorten thee dus ik vind hem zelf wel lekker. Je kan hem uiteraard zo scherp maken als je zelf wilt. Door bijvoorbeeld meer thee bij te voegen of hem langer te laten staan voor je hem opdrinkt.

Al snel was ik zelf ook enthousiast en besloot ik er nog 1 te bestellen. De 30 days detox! Deze drink je 30 dagen. De detox morning in de ochtend en de detox evening in de avond. Deze vind in heerlijk. Een frisse groene thee! (De ochtend en avond zijn verschillende smaken)

Zelf ben ik positief verrast. Ik merk dat ik veel meer drink dan voorheen. Nu kom ik makkelijk aan de 2 liter per dag. (Voorheen absoluut niet) Dus ook op de weegschaal zie ik dit wel. Maar zo lang je niet op je eten let zal er weinig veranderen denk ik…

Goeddd, dat was hem weer voor vandaag! Hopelijk hebben jullie weer wat gehad aan dit artikel en tot volgende week!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s