Jaxx zijn schema (1jaar)

Haaay!

Het is weer donderdag dus tijd voor een nieuw artikel op mijn blog! Jaxx word a.s. Maandag 1 jaar (OMG!!) dus ik vond het weer tijd om zijn schema met jullie te delen. Hier krijg ik regelmatig vraag naar dus lees gezellig mee.

Heb je geen zin om het uitgebreide schema te lezen scroll dan even door naar onder.

Wij hebben een enorme luxe want onze kleine boef slaapt dus (meestal) tot 8:30u! Dan blijft hij vaak nog even wat wroeten en kletsen in zijn bedje en rond 08:45 haal ik hem eruit.

Jaxx krijgt nog elke ochtend een flesje. 210cc en 7 schepjes van de nutrilon nr3. (Vanaf volgende week dus nummer 4, dreumesmelk!)

Na zijn flesje probeer ik hem altijd even rustig te houden zodat het wat kan zakken en kijkt hij meestal 10 minuutjes naar zijn favoriete programma: Brandweerman Sam!

Of hij gaat op de vensterbank zitten…

Ondertussen maak ik wat te eten voor mezelf en als ik daarmee klaar ben laat ik Jaxx lekker spelen met zijn speelgoed in de woonkamer. Meestal gaan we dan nog even naar buiten. Fietsen of wandelen en rond 10:00 krijgt hij vaak een banaantje, cracker of iets anders om te knabbelen.

Rond 11:30/12:00 krijgt Jaxx een boterham. (Soms 2. Ligt er aan of hij er zin in heeft uiteraard) En hierna gaat hij naar zijn bedje voor zijn middagdutje. Dit gaat eigenlijk altijd zonder problemen en dan slaapt hij vaak 2uurtjes.

Zodra hij wakker word krijgt het wat water (dit drinkt hij eigenlijk de gehele dag tussendoor en tijdens de maaltijden). Vaak laat ik hem even lekker spelen en rond 15:00/15:30 krijgt hij weer wat fruit en een koekje. (soepstengels is ook een favoriet en sinds deze week de rozijntjes ook!)

Om 17:30 krijgt hij vaak wat soep (als wij verse soep hebben staan) en rond 18:00 zijn warme maaltijd. Vaak maak ik deze zelf maar ik gebruik ook regelmatig een potje. Na zijn avondeten krijgt hij nog wat pap (volle yoghurt).

Rond 19:00u doen wij zijn pyjama aan en mag hij zijn tandjes poetsen. Ja, dat ene kleine tandje moet ook gepoetst worden vind mama 🙂 Zelf vind hij de smaak van de tandpasta vooral heerlijk maar zo leert hij er alvast aan wennen en tot nu toe gaat dat prima!

Rond 19:30u maak ik alles in orde om hem naar zijn bedje te brengen. Slaapzak aan, even kroelen bij papa en mama en ik bereid zijn flesje voor. 210 water, 7 schepjes nutrilon nr3 en 3 schepjes pyjama papje 5 granen.

Deze fles geven wij boven op zijn kamertje waarna hij daarna eigenlijk altijd direct in slaapt valt en dan weer heerlijk doorslaapt tot de volgende ochtend!

Hopelijk hebben jullie hier ook wat aan! Vragen? Let me know.

Uiteraard is niet elke dag hetzelfde. De tijden zijn ongeveer geschat en ook Jaxx slaapt regelmatig een nacht niet goed maar normaal gezien voorloopt zijn schema ongeveer zo.

Schema samengevat:

08:30 opstaan + Fles 210 water, 7schepjes
10:00 fruit
11:30 Boterham
12:30 middagdutje 2uurtjes
15:00 fruit, koekje
18:00 soep, avondeten, pap
19:45 Fles 210water, 7schepjes, 3schepjes pyjamapapje

In mijn volgende artikel deel ik hoe het nu eigenlijk met mij gaat. Tot volgende week!
Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s