Fotoalbum.nl

Hi hi!

Een tijdje terug werd ik benaderd via de website www.fotoalbum.nl

Ze vroegen of het me leuk leek om een fotoalbum te ontwerpen via hun website en hier een review over te schrijven. Hier moest ik geen seconde over nadenken! Ik had mezelf voorgenomen veel vaker fotoalbums te maken maar je moet er toch altijd even tijd voor maken en 9 van de 10x denk ik er niet meer aan. Dit was dus een mooie kans om weer een album te maken!

img_0208

Een fotoalbum vergt vaak veel tijd en vooral geduld. Wat ik doe ter voorbereiding is alle foto’s die ik in mijn fotoalbum wil, al apart in een map te zetten zodat ik ze in 1x kan downloaden op de website. Dit scheelt een hoop tijd tijdens het maken van het album!

Wat ik ideaal vond is dat je verschillende keuzes hebt voor je album. Je kan er plaatjes aan toevoegen, uiteraard foto’s, teksten en heel veel verschillende kleuren. Zowel voor het lettertype als de achtergrond van de pagina.
Ik hou van simpel dus ik liet alles wit en zwart qua kleuren. Op die manier vind ik dat mijn foto’s er beter uitspringen.
Het album kreeg ik vrij snel binnen! Binnen 2 werkdagen! (Ook een pluspunt want bij sommige websites moet je hier langer dan een week op wachten)

Het resultaat:

Ik ben zeker tevreden met mijn fotoalbum. Achteraf vind ik het jammer dat ik er niet iets meer tijd in heb gestoken qua ‘aankleding’ maar dit is uiteraard mijn eigen schuld haha!
De levering was super vlot en het fotoalbum was netjes ingepakt!
Één inieminie klein minpuntje. Sommige foto’s van mijn mobiel zijn wat onduidelijk en zijn dus wat blurrig. (onscherp) Hier had ik iets beter op moeten letten bij het uploaden.
Verder helemaal tevreden! Dus dat word weer vaker fotoalbum bestellen!

 

Ik koos voor de Hardcover fotoalbum en deze is nu tijdelijk €10,- voor 24 pagina’s!
Dit is echt spotgoedkoop en dus zeker de moeite waard!!! Klik hier voor de link naar het fotoalbum.

 

Er is nog veel meer mogelijk op de website van fotoalbum.nl zoals bijvoorbeeld;
• Agenda’s met eigen foto
• Placemats met eigen opdruk
• Verschillende fotoalbums
• Verschillende wanddecoratie
• Foto kalenders
En ga zo maar door.

img_0214

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de website!

Fijne dag!

Liefs xo Yentl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s