En het piekeren continues

Heyyyy allemaal,

Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog.

Vandaag ga ik is lekker een heel artikel klagen. Want ook dat doet een mens goed toch? (Mij dan toch)

Zoals jullie ondertussen wel weten ben ik de laatste weken steeds meer aan het malen en piekeren.

Wat wil ik, met wie, waar..

Uiteraard ben ik mega trots op onze horecazaak maar soms vraag ik me af hoe kunnen we er nog meer uithalen? (En nee dat is helemaal niet nodig want het gaat super goed.. maar ik hou niet van stilzitten en ik bedenk graag nieuwe doelen.)

Dan mijn sieradenwebshop. Ook iets waar ik heel blij mee ben en waar ik dagelijks nog veel plezier uit haal. Ik moet wel toegeven dat ik het lastig vind om hier ‘groter’ in te worden. Natuurlijk is één van die redenen dat ik er gewoonweg te weinig tijd voor heb om hier dagenlijks druk mee bezig te zijn en ik zie het dan ook als een hobby waar ik wat aan bijverdien.

En wat wil ik privé nog allemaal. Wil ik nog veel reizen, of bijvoorbeeld juist meer van Nederland zien.. En wil ik die nieuwe badkamer met dat ligbad of spaar ik me centjes voor een ander gaaf project.

Ik heb gewoon geen idee wat ik nog allemaal wil zoals je merkt haha.

Een gevoel wat iedereen wel herkend aan het einde van het jaar denk ik.. ook de goede voornemens staan weer voor de deur. (Dus ik eet mezelf nog even tonnetje rond deze maand om dan in Januari weer netjes met dieten te starten, zoals de gemiddelde nederlander)

Maargoed, genoeg gepiekerd.. Ik heb besloten om weer is een mindmap te maken. Deze zien jullie volgende week op mijn blog.

Hebben jullie zelf nog tips zodat ik iets relaxter word tegen het einde van het jaar? Let me know!!

En hey, piekeren is gezond. Dat betekend dat er nog uitdaging zit in het leven maar zoals ik een paar weken geleden schreef is dankbaar zijn met wat je al allemaal hebt ook heel belangrijk!

Tot volgende week, Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s