Doe ik aan goede voornemens?

Heyyyhoiii!

Tijd voor weer een nieuw artikel. Deze keer over mijn goede voornemens. Ik moet toegeven dat het eigenlijk onzin is dat je per jaar wisselt van goede voornemens. Als je iets dwars zit qua werk of privé probeer het dan gelijk op te lossen.. al hoewel ik ook een zwak heb voor de tekst ‘new year, new goals‘.

Dus ook nu heb ik weer nieuwe ideeën voor 2020.

Lees hieronder verder wat ik van plan ben.

Voordat ik hiermee begin zorg ik dat ik relax zit. (In dit geval had ik een wijntje voor mezelf ingeschonken en zette een vrolijk, motiverend muziekje op).

Ik heb een standaard ‘mindmap‘ op mijn laptop staan die ik zelf heb gemaakt. Je kunt hem natuurlijk zo indelen als je zelf wilt.

(Onder dit artikel vind je mijn voorbeeld mindmap. Je kunt de afbeelding opslaan om hem zelf te gebruiken!)

Het belangrijkste is dat je in het midden van je mindmap het onderwerp zet. Dus bijvoorbeeld Yentl werk of Yentl privé. Ligt er maar net aan waarvoor je jou mindmap wilt gebruiken.

Ik benoem mijn doelen die ik graag wil behalen in een jaar. Ook benoem ik wat ik wel fijn vind op dit moment en wat ik dus absoluut niet wil veranderen of waar ik juist meer aandacht aan wil besteden.

Uiteindelijk zul je merken dat je makkelijker iets opschrijft terwijl je hier misschien al weken s’nachts over ligt te piekeren. Het is echt de moeite waard om het eens te proberen! Mij heeft het al veel geholpen met keuzes maken.

Ik ben benieuwd of jij ook al eens een mindmap hebt gemaakt? Let me know!

Liefs xo Yentl

mindmap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s