Terugblikken op 2019

Heeeyy,

We komen steeds dichter bij het einde van 2019.
Dat vraagt om een kleine terugblik op afgelopen jaar.
Hieronder deel ik al mijn hoogtepunten.

blog

Waar ik het meeste trots op ben is dat ik ‘hulp’ heb gezocht bij het verwerken van mijn bevalling. Dit was me alleen nooit gelukt maar aangezien ik nogal koppig ben wilde ik dat allereerst toch proberen. Ik ben blij dat ik uiteindelijk bij een psycholoog kom hiervoor. Dit heeft mij al enorm veel geholpen! En één van mijn doelen is ook zeker om in 2020 nog meer aan mezelf te werken.

Verder groeit onze zaak ook nog elk jaar en ook daar ben ik mega blij mee natuurlijk!Onze menukaart word steeds beter met mooiere gerechten en ook ons hotel hebben we eindelijk een likje verf gegeven. Qua café zijn we weer lekker veel aan het organiseren en er worden regelmatig feesten en borrels gepland wat natuurlijk super leuk is en ons goed motiveert!

In 2019 hebben we ook een huis gekocht. Een grote stap waar we heel erg aan toe zijn. Eindelijk een grote tuin waar we lekker kunnen relaxen! We hebben nu namelijk helemaal geen tuin en dat is voor ons zelf al een gemis maar zeker met ons kleine pruts erbij is het fijn om een tuin te hebben. We wonen straks ook ietsje verder van de zaak af en ik denk dat het ons ook wel een stukje meer rust zal geven.

Eigenlijk was 2019 voor mij een heel goed jaar. Veel mooie momenten meegemaakt!
Ik ben helemaal klaar voor 2020 en heb onwijs veel zin om mijn nieuwe doelen te behalen.

Hebben jullie nog bijzondere momenten meegemaakt in 2019? of doelen die je wilt delen? Let me know!!

Liefs xo Yentl

Ps, Volgende week komt mijn artikel niet op Donderdag maar op Vrijdag online in verband met de kerstdagen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s