Het roer weer omgooien.

Joeee lieve volgers!

Een dagje later dan normaal maar ik vond het tijdens kerst geen goed moment om iets te plaatsen dus vandaar zijn we er vandaag weer!
Hopelijk hebben jullie genoten van de kerstdagen!

Altijd als het einde van het jaar in zicht komt ga ik nadenken.
Wil ik dingen anders volgend jaar en zo ja wat dan precies..

Ik heb een aantal weken geleden een artikel geschreven over social media en wat ik daarvan vond.En eigenlijk merkte ik dat ik het helemaal niet zo leuk vind.
Alleen heb ik er wel een half jaar geleden voor gekozen dat ik een sieradenwebshop wilde starten. En dat houd dus in dat ik via social media reclame hiervoor ‘moet’ maken.
Eigenlijk is dat een beetje tegenstrijdig.. Want ik wil minder op social media zitten maar ondertussen is het ook mijn werk geworden.
Zowel voor mijn blog als voor mijn sieradenwebshop heb ik een Instagram account.

Nu wil ik dus vanaf 2020 dit tot één geheel maken.
Ik merk namelijk dat in December ik helemaal geen tijd heb om allebei de accounts een beetje levendig te houden. En nou weet ik dat zoiets ook helemaal niet verplicht is maar ik hou juist van regelmaat en om mijn volgers en klanten te behouden is het toch wel een musthave om wekelijks een aantal foto’s of insta stories te plaatsen.

Dussss…
We gaan het weer helemaal anders doen.
Vanaf januari (Welke datum precies weet ik niet.) gaat de Instagram van Simple Chique weg en post ik dus regelmatig foto’s op mijn privé account van zowel de webshop, mijn blog en privé kiekjes. (Dus even followen allemaal!!) –> @By.yentl
Of dit een goed idee is? I have no idea. Wie niet waagt wie niet wint toch?

Ook komt er eind December/begin Januari weer een twist aan de webshop dus houd deze goed in de gaten 🙂

Fijne jaarwisseling!

Liefs xo Yentl

2 gedachten over “Het roer weer omgooien.

  1. Dit is zooooo herkenbaar! Ik heb echt PRECIES hetzelfde… ik “moet” natuurlijk vanalles posten wat betreft mn salonnetje maar ook ik ben er het laatste jaar (en stiekem al langer,🙈) achtergekomen dat social media toch wel heel veel tijd en energie opslurpt … al doe ik het ook weer zelf.. maar toch ook weer niet.. de maatschappij is nu zodanig gericht dat social media een grote rol speelt….. enerzijds leuk anderzijds HAAT ik het… het was vroeger allemaal zo slecht nog niet…. B A L A N S is the key word maar…. hoè dan???? 🙆‍♀️

    Like

    1. Yep. Precies Lotte. Best frustrerend he😉 Op deze manier probeer ik dan ook maar de balans te zoeken die wel werkt voor mij. Ik ben benieuwd of dat dit is. Jij ook succes met uitvogelen 😊😘

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s