Summerbody

Haaaay,

Daar zijn we weer 🙂 Nu het allemaal lekker druk en chaotisch is in m’n leven merk ik dat ik wel een energie boost kan gebruiken. Tijd dus om me weer ergens aan vast te klampen.

Daarom kocht ik het boek van Foodie-ness. ‘Geluksfactor10’. Ik hou van haar werkwijze en van haar positieve vibes krijg ik zelf ook motivatie om het vol te houden.

Foto via foodie-ness instagram

Ik moet toegeven. Ik vond het pittig. Zelf heb ik ervoor gekozen om het eerst 1 week aan te kijken. Dit was pittig maar goed vol te houden! Je mag veel eten in zo’n week. Meer dan ik gewend ben om te eten. Door deze week ben ik ook gaan ontdekken hoe ik mijn hongermomenten herken en ik neem nu sneller een ‘verantwoord tussendoortje’ dan een snack.

Ik woog al sinds de bevalling rond de 57kilo. Ik wilde graag naar +/- 55 zodat ik me net wat fitter en strakker in me vel voelde. Dit is in die week gelukt!!! Ondertussen zit ik al in week 2 en heb ik een goede balans gevonden. Af en toe een koekje en ook de chocolade kan ik niet laten liggen haha.

Ik denk dat het allerbelangrijkste is om de balans te vinden. Dit boek heeft me daar zeker mee geholpen. (Zelfs al na 1 week). Het is zeker een aanrader!! Op naar week 3! 🙂

Ps. Ik doe m’n best om elke week m’n artikel online te knallen maar deze periode is zo chaotisch! Over 3 weekjes zitten we zeker in ons nieuwe huisje dus dan geeft het weer iets meer rust. Tot die tijd probeer ik wekenlijks wat up te loaden alleen zal dit niet altijd op een vaste dag zijn. Sorry daarvoor!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s