Wat tips deze dagen.

Lieve allemaal, Wat is het toch heftig wat er op het moment allemaal op de wereld gebeurd. Helaas kunnen we er weinig aan veranderen en moeten we ons gewoon houden aan de regels die ons worden opgelegd. Omdat wij Nederlanders niet gewend zijn om niks te doen en vooral niet om veel binnen te zitten deel ik hieronder wat tips waar je wellicht iets aan hebt. Be Safe en hou je goed de komende tijd!

Tip1. Ga heel je huis van top tot teen poetsen/opruimen. Er zijn nu toch weinig andere dingen te doen en je voelt je erna echt een stuk rustiger en opgeruimder in je hoofd. Gooi ook alles weg wat je niet meer gebruikt of draagt.

Tip2. Kruip de keuken in. Bak een taart, een heerlijke cake of maak voor de komende dagen al het avondeten klaar. (En maak een extra portie voor iemand die het op dit moment goed kan gebruiken).

Tip3. Heb je kinderen die nog niet naar school gaan. Probeer ze bezig te houden met leerzame spelletjes. (Je hebt vast nog genoeg liggen en anders kun je dit natuurlijk altijd online bestellen.) Voor de ouders van kinderen die thuisles krijgen; support ze! Ook voor hun is dit een bijzondere maniee van leren maar het kan zeker werken.

Tip4. Schrijf je favoriete films op en de films/series die je nog wilt kijken en begin aan deze marathon. Niet te lang achter elkaar want daar word je ontzettend lui van maar lekker s’avonds op de bank is dit best ontspannend!

Tip5. Ga de deur uit! Tot nu toe mogen we gelukkig nog naar buiten. Doe wat vitamine D op, neem een frisse neus en het belangrijkste: Blijf bewegen! Dit kan natuurlijk ook binnen D.M.V. oefeningen.

Tip6. Eet gezond (af en toe snoepen kan geen kwaad hoor!) Maar probeer goed voor jezelf te zorgen. Eet voldoende groente en fruit en probeer op tijd te gaan slapen. Mocht je het virus toch ergens oplopen kun je maar beter fit zijn zodat je het makkelijk ‘verslaat’.

Tip7. Wees creatief. Zoek via google verschillende DIY ideën en werk deze uit. Via pinterest kun je genoeg vinden.

Tip8. Na het opruimen van je huis of kamer kun je hem ook restylen! Verf je kast een andere kleur, zet je bed op een andere plaats en voila, een room make-over!

Heb je zelf nog leuke tips? Deel ze hieronder! Succes de komende weken en be Safe. Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s