Langzaam weer ritme in het dagelijks leven!

Hej lieve Allemaal,

Dat is even geleden dat jullie mij hebben gehoord… We hebben het ontzettend druk gehad met onze zaak rondom de hele corona crisis. Hopelijk zijn jullie en de mensen om jullie heen allemaal gezond!

Ik wilde jullie vandaag laten weten dat ik het bloggen weer ga oppakken. Nu ik weer iets meer regelmaat in de dagen heb hoop ik dat ik er weer de rust voor vind om er voor te gaan zitten..

Voor de mensen die het nog niet hebben gezien, tegenwoordig vlog ik ook! Dit leek me al een tijdje gaaf om te doen en nu rondom de corona crisis leek het me leuk om alles vast te leggen zodat ik het later terug kan zien. (Check even mijn laatst geposte artikels)

Ik ga m’n best doen om volgende week weer een artikel te plaatsen. Ik ben benieuwd wat jullie graag zouden willen lezen. Dus let me know hier onder of via instagram welke onderwerpen jij interessant vind!

Fijn weekend alvast en tot snel

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s