Wereld bloed donor dag.

Lieve allemaal,

Vandaag is voor mij een hele bijzondere en emotionele dag. Het is namelijk wereld bloeddonor dag. Een dag die voor veel mensen en ook voor mij ontzettend belangrijk is (geworden).

Dankzij alle mensen die bloeddonor zijn en dus om de zoveel tijd bloed geven, leef ik nu nog. Tijdens mijn bevalling ben ik ontzettend veel bloed verloren. Gelukkig heb ik bloed gekregen via een bloedtransfusie.

Dagelijks ben ik hier enorm dankbaar voor en besef ik pas hoe belangrijk het is. Één van de dingen die ik na mijn bevalling dus echt wilde doen was bloed geven. Maar helaas, als je een bloedtransfusie hebt gehad mag je zelf geen bloed meer geven en kun je dus geen bloeddonor worden.

Vandaag wil ik al deze mensen even in het zonnetje zetten en bedanken. Lieve bloeddonoren. Jullie zijn absolute kanjers!!!! En vandaag denk ik weer even extra veel aan jullie.

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s