Hoe blijf je positief in deze tijd?

Hi allemaal!
Ik vond het wel weer eens tijd om bij te kletsen met jullie.
Wat zijn we in een bizarre tijd terecht gekomen..
Daarom leek het me een goed idee om wat tips te delen om zo positief mogelijk in het leven te staan.
Zelfs wanneer het allemaal helemaal niet zo positief is.

  • Geniet van alle momenten die je nu extra hebt met je gezin, man, vriend(en), familie of wie dan ook belangrijk voor je is.
    Doordat we veel dingen niet kunnen doen worden we weer even met beide benen op de grond gezet en merk je wie er echt belangrijk voor je is. Geef deze mensen wat extra aandacht en geniet van deze positieve lichtpuntjes!
  • Werk aan jezelf. Beweeg en slaap voldoende en eet gevarieerd. Dit is helemaal gratis en 1 van de belangrijkste regels voor een gelukkig leven.
  • Zoek een hobby als je die nog niet hebt. En probeer er 1 te vinden die je “altijd” kan doen. Ook wanneer bijvoorbeeld de winkels of sportscholen weer dicht zijn.
    Denk aan: Koken/bakken, sieraden maken of dansen. Internet staat vol met tips dus daar staat vast ook iets voor jou tussen!
  • Maak de klusjes lijst af waar je nooit aan toe komt. Bijvoorbeeld eindelijk dat lampje verwisselen, of eindelijk die zolder is anders indelen. Je hebt vast wel iets wat nog gedaan moet worden. Doe het! Je zult je daarna veel relaxter voelen.
  • Verander iets in je interieur. Dit hoeft niet altijd geld te kosten. Wissel gewoon je zithoek eens om of verander je slaapkamer. Dit kan ook weer zorgen voor een postieve vibe in huis.

Het is voor iedereen lastig op dit moment. Voor ondernemers, voor mensen die hun baan verloren zijn, voor het zorgpersoneel maar ook voor mensen die vrienden of familie verloren hebben in het afgelopen jaar.
Keep your head up.. En probeer altijd aan de lichtpuntjes in je leven te denken. Er zijn er meer dan je denkt!

Liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s