Hoe plan je me-time in..

Lieve allemaal!

Hopelijk gaat alles goed met jullie!
Vandaag deel ik met jullie iets waar ik zelf ook nog al eens mee struggle.
Maar, waar ik misschien wel wat goeie tips voor heb!
Lees snel verder 🙂

 • Wandelen – fietsen met een goede podcast op.
  Dit is voor mij echt een eyeopener geweest.
  Even een uurtje wandelen in de polder (of waar dit voor jou natuurlijk het makkelijkst/fijnst is)
  Luister naar die vrolijke podcast en voor je het weet ben je weer thuis en heb je zo 5km in de beentjes!
 • Ga eens alleen ergens een kop koffie drinken.
  Dit had ik tot een maandje geleden nog nooit gedaan.
  Maar, ik had die ochtend een schriftje en een pen mee en voor ik het wist had ik een heerlijk to-do lijstje gemaakt met dingen die ik graag gedaan wilde hebben. Denk bijvoorbeeld aan die ene vriendin weer eens contacteren of eindelijk je kleding is uitzoeken. (Niet altijd aan de huishoudelijke taakjes)
 • Zoek iets wat je leuk vind. Je hoeft dit niet gelijk te bestempelen als je hobby maar denk bijvoorbeeld aan; puzzelen, bakken, koken, voorraadkasten opruimen, woonkamer veranderen van setting, kleuren, knutselen met je kind etc.
  Doe dit dan wanneer je er tijd voor hebt. Ik betrap me eigen heel vaak op het altijd maar online willen zijn. (telefoon..)
  Leg je telefoon als je dit soort dingen doet eens even aan de kant en geniet van het proces. Je voelt je daarna vaak relaxt!
 • Een dag plannen met vrienden, vriendinnen, familie. Even een dagje niet in je dagelijkse sleur maar even een dagje er tussenuit. Om optimaal te genieten is een spa/wellness natuurlijk een goed idee!
 • Plan deze me-time in je agenda. Zo zit Jaxx op maandagochtend op de peuterspeelzaal en ga ik op dat moment ergens een koffietje drinken.

Heb jij nog goede tips voor mij?
Ik leer namelijk ook nog elke dag hoe ik toe moet passen in mijn dagelijks leven!

Veel liefs xo Yentl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s